Vítězové soutěžních výzev 2021

Vítězové soutěžních výzev 2021

Pája, 6.1.2022, 10:45

Opět je za námi další rok a nastal čas vyhlásit vítěze soutěžních výzev. Gratulaci zaslouží všichni, kteří se do nich zapojili a zejména pak ti z Vás, kteří to pojali zodpovědně, což bylo náročné nejen sportovně, ale i logisticky.

Král hory - Sněžka 2021

V této nové výzvě se na nejvyšší českou horu podařilo nejvíckrát za rok vystoupat Petře S. a to 10x. Získává tímto knížku Tajemné stezky - Krkonoše - rájem i peklem Obřích hor od nakladatelství Regia.

32 vrcholů Beskyd

Loňského ročníku této benefiční výzvy, kterou pořádají 32vrcholu.cz, se na Vrcholovce zúčastnilo celkem 486 turistů. Z toho 47 se ji podařilo úspěšně dokončit celou. Nejrychleji se to povedlo Bartek_na_cestach za 19 dní a v těsném závěsu pa3k.soyka za 25 dní! Gratuluji nejen jim, ale i všem, kteří se do výzvy zapojili!

Letos je ve výzvě, kromě nových vrcholů a míst ke zdolávání, několik novinek. První z nich je, že pro zapojení do výzvy bude povinná i registrace v oficiálním formuláři 32 vrcholů Beskyd. Tam si navíc můžete zvolit, zda máte zájem o medaili, případně jiný balíček. Další novinkou pak bude automatické vygenerování seznamu zdolaných vrcholů, který pak můžete odeslat na info@32vrcholu.cz a obdržíte diplom či benefiční balíček.

Šumavské tisícovky

Na toho, kdo v roce 2021 zdolal nejvíce šumavských tisícovek čekala kniha Tajemné stezky - Šumavská toulání - slzy Stožecké madony od nakladatelství Regia.

Nečekaný výkon předvedl Ráďa Hojdís, kterému se během jednoho roku povedlo zdolat 196 z celkem 288 takových vrcholů!

Lysohoři

Do naší tradiční výzvy Lysohoři se letos zapojilo celkem 134 sportovců, z toho 6 nejlepším se podařilo překonat hranici 100 výstupů během jednoho roku! První příčky žebříčku byly po celý rok relativně vyrovnané, až na poslední chvíli ještě pořadím zamávala Alice, když těsně před koncem výzvy dohrála výstupy za celý rok.

Nejvyšší evropské vrcholy

Michal Zhor připravil dárky pro ty, kteří v roce 2021 vystoupají alespoň na jeden z těchto vrcholů! To se povedlo celkem 44 lidem, z nichž jsme vylosovali dva výherce

Nejvyšší body geomorfologických celků v Česku

Michal Zhor připravil dárky pro ty, kteří v roce 2021 vystoupají alespoň na pět z těchto vrcholů! To se povedlo celkem 43 lidem, z nichž jsme vylosovali dva výherce:

Král hory - Velký Javorník 2021

Výzva od Jeníka Kuchaře letos v počtu výstupů na Vrchol málem překonala již zaběhlé Lysohory! I proto jsem se rozhodl tyto výkony ocenit a holky na prvním místě získávájí balíček čelenky + placek Vrcholovka.cz.

Poděkování

Díky samozřejmě nepatří jen našim sportovcům, ale také všem sponzorům, kteří do výzev poskytli věcné ceny.

Všichni výherci budou kontaktováni emailem, kde se domluvíme na poslání či předání cen.

Ilustrační obrázek od jcomp - www.freepik.com.

Komentáře

Komentovat může pouze přihlášený uživatel!

Sdílet