Dokončené výzvy na Vrcholovce

Dokončené výzvy na Vrcholovce

Pája, 10.9.2021, 15:00

Letos na Vrcholovce přibyla spousta výzev. Některým z Vás se už povedlo některé z nich zkompletovat. Byla by škoda takové výkony jen tak přejít, takže bych touto formou všem rád pogratuloval!

32 vrcholů Beskyd

Klasika, kterou pro Vás 32vrcholu.cz připravují už pátým rokem. Na Vrcholovce se do ní letos zapojilo 476 turistů a zatím 14 z Vás se i podařila zkompletovat! Nejrychleji se to povedlo Bartek_na_cestach za 19 dní! Vzhledem k tomu, že pro letošek jsou vybrány vrcholy v Česku, na Slovensku i v Polsku, je to parádní sportovní i logistický výkon!

Nejvyšší tisícovky ČR

Už 16 účastníkům se podařilo navštívit všech 16 nejvyšších tisícovek (hezky se nám ta šestnáctka opakuje) nejvyšších pohoří v České republice! A dalším třem zbývá už jen poslední vrchol, třeba se letos dočkáme dalšího úspěšného pokořitele výzvy.

Nejhory

Sérii výzev Nejhory si pro Vás připravil Martin Matějka. Ten dal pro každý kraj dohromady seznam významných vrcholů - od třístovek v Praze až po tisícové vrcholy a ultrakopce Královehradecka.

Nejhory Liberecka s 31 tisícovkami a 71 ultrakopci dokončil Martin Matějka začátkem srpna

Nejhory Královehradecka s 49 tisícovkami a 22 ultrakopci koncem července dokončila Eliška, Martin Matějka pak o měsíc později

Nejhory Jižních Čech (132 tisícovek a 54 ultrakopců) Vladimír zkompletoval koncem července

Nejhory Brd a Hřebenů Trailrunner zkompletoval všech 44 vrcholů koncem června

Nejhory Prahy s 16 třístovkami mají 3 kompletace - Martin Matějka a Tomáš Krejčík začátkem června, Trailrunner pak o měsíc později

Nejhory Středních Čech (44 vrcholů) Martin Matějka zkompletoval už loni na podzim

Vrcholy Českého středohoří

Tomáši Krejčíkovi se podařilo zkompletovat 51 vybraných osmistovek Českého středohoří už loni v prosinci.

Nejvyšší body geomorfologických celků v Česku

Všech 94 vrcholů nejvyšších celků v ČR zkompletoval Michal Zhor už v prosinci 2020.

Tisícovky ČR

Výzvu zdolat všech 396 nejvyšších tisícovek dokončil Vladimír už na podzim 2019, po vytvoření výzvy na Vrcholovce si je zpětně zaevidoval i tady!

Všem, kterým se povedlo výzvy dokončit gratuluji a věřím, že další budou následovat! Přehled všech aktuálních výzev najdeš na v sekci výzvy.

Komentáře

Komentovat může pouze přihlášený uživatel!

Sdílet